Eurocolor opinie

Kupiłeś okna PCV od producenta i chciałbyś wyrazić na jego temat opinie? Jesteś zadowolony i chciałbyś podzielić się swoimi spostrzeżeniami? A może chciałbyś ostrzec innych przed nierzetelną firmą? Zapraszamy.

Re: Eurocolor opinie

Postautor: gosc >   09 lip 2016, 20:28

I co z tego ? Co mi po oknach tej firmy o 1 tys taniej ? Okna kupujemy na wiele a nie na chwile dla rabatu i to groszowego .
Awatar użytkownika
gosc
 

Re: Eurocolor opinie

Postautor: Znawca Tematu >   14 gru 2016, 22:15

Eurocolor to dwaj nic nie wiedzący właściciele, sterowani przez niejakiego szefa działu handlowego, pana S., mistrza wykręcania kota ogonem, który prowadzi całą firmę do bankructwa. Jeżeli nikt z nich się tam nie ocknie, i nie wywali tego nicponia, który tylko na gębie robi show, to do dwu lat nie będą tam produkowane okna! Zastanówcie się, czy chcecie budować przyszłość z takim dostawcą. :idea:
Awatar użytkownika
Znawca Tematu
 

Re: Eurocolor opinie

Postautor: michal-teczynski >   09 sty 2017, 8:59

ja mam okna z ec max+ od roku i nic mi się nie psuje :) a i na rachunkach troche udało mi się zaoszczędzić, bo stare okna miałem bardzo nieszczelne, na początku myślalem że to kwestia rolki, ale nawet jak ją wyregulowałem dobrze, to nic to nie dało. potem wymieniłem uszczelki, to znowu mi popękały. nawet pianka nie dała rady. i tak przez dwa lata walczyliśmy różnymi sposobami, aż w koncu udało nam się wymienić okna na ec i teraz juz jest dobrze. pozdrawiam.
Awatar użytkownika
michal-teczynski
 

Re: Eurocolor opinie

Postautor: Zachwalacz Turbo >   09 sty 2017, 20:09

michal-teczynski pisze:ja mam okna z ec max+ od roku i nic mi się nie psuje :) a i na rachunkach troche udało mi się zaoszczędzić, bo stare okna miałem bardzo nieszczelne, na początku myślalem że to kwestia rolki, ale nawet jak ją wyregulowałem dobrze, to nic to nie dało. potem wymieniłem uszczelki, to znowu mi popękały. nawet pianka nie dała rady. i tak przez dwa lata walczyliśmy różnymi sposobami, aż w koncu udało nam się wymienić okna na ec i teraz juz jest dobrze. pozdrawiam.


I ja też tak zrobię oraz moja siostra i brat .Nawet teściowa zrozumiałą ,że tylko wymiana okien na tę firmę to jedyny ratunek przed chłodem i głodem:) .Teraz jestem pewien, żę cała ulica się przekona i wymieni okna na EC :lol: Potem dzielnica i całe miasto:).Jestem pewien ,że wymiana okien na EC pozwala zyskać szacunek w całej Wsi i poważanie w gminie i powiecie, a dziewczyny same będą pukały do drzwi z tej firmy i stały w kolejce :lol:
Awatar użytkownika
Zachwalacz Turbo
 

Re: Eurocolor opinie

Postautor: Pangea >   19 sty 2017, 13:41

Znawca Tematu pisze:Eurocolor to dwaj nic nie wiedzący właściciele, sterowani przez niejakiego szefa działu handlowego, pana S., mistrza wykręcania kota ogonem, który prowadzi całą firmę do bankructwa. Jeżeli nikt z nich się tam nie ocknie, i nie wywali tego nicponia, który tylko na gębie robi show, to do dwu lat nie będą tam produkowane okna! Zastanówcie się, czy chcecie budować przyszłość z takim dostawcą. :idea:


Pięknie podsumowane. Pan S. nicpoń, gagatek :)
Awatar użytkownika
Pangea
 

Re: Eurocolor opinie

Postautor: gosc >   12 lut 2017, 20:49

Fajne
Awatar użytkownika
gosc
 

Re: Eurocolor opinie

Postautor: Fachowiec >   13 lut 2017, 8:31

Okna widziałęm na targach Budma. Znając się na fachu podpytałem przedstawiciela który zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie. Generalnie okna wyglądały na bardzo ładne ( dla mnie osobiście najładniejsze na targach ) Mam nadzieję że to nie specjalnie wyprodukowane pod tari bo rozważam podjęcie z firmą współpracy.
Awatar użytkownika
Fachowiec
 

Re: Eurocolor opinie

Postautor: sixaxis >   03 mar 2017, 23:30

Znawca Tematu pisze:Eurocolor to dwaj nic nie wiedzący właściciele, sterowani przez niejakiego szefa działu handlowego, pana S., mistrza wykręcania kota ogonem, który prowadzi całą firmę do bankructwa. Jeżeli nikt z nich się tam nie ocknie, i nie wywali tego nicponia, który tylko na gębie robi show, to do dwu lat nie będą tam produkowane okna! Zastanówcie się, czy chcecie budować przyszłość z takim dostawcą. :idea:


A kim Ty jesteś "znawco tematu", że się wypowiadasz? Czyżby urażonym ostatnio zwolnionym pracownikiem.
Awatar użytkownika
sixaxis
Początkujący Okniarz
 
Posty: 1
Rejestracja: 03 mar 2017, 23:24

Re: Eurocolor opinie

Postautor: gosc >   04 mar 2017, 18:43

sixaxis pisze:
Znawca Tematu pisze:Eurocolor to dwaj nic nie wiedzący właściciele, sterowani przez niejakiego szefa działu handlowego, pana S., mistrza wykręcania kota ogonem, który prowadzi całą firmę do bankructwa. Jeżeli nikt z nich się tam nie ocknie, i nie wywali tego nicponia, który tylko na gębie robi show, to do dwu lat nie będą tam produkowane okna! Zastanówcie się, czy chcecie budować przyszłość z takim dostawcą. :idea:


A kim Ty jesteś "znawco tematu", że się wypowiadasz? Czyżby urażonym ostatnio zwolnionym pracownikiem.


Okna nie idą to pracownicy tracą pracę jak widać .
Awatar użytkownika
gosc
 

Re: Eurocolor opinie

Postautor: sixaxis! >   15 mar 2017, 22:21

A może ktoś kradł/oszukiwał i dlatego został zwolniony?
Awatar użytkownika
sixaxis!
 

Re: Eurocolor opinie

Postautor: Basiaxo14 >   29 maja 2017, 8:42

ja mam okna z eurocoloru, jesteśmy zadowoleni.co prawda oferta może nie najtansza ale rzetelna i obsługa nam się spodobała.
Okna ładnie zrobione, jestem zadowolona że nie widać połącznia ramek w szybach. U mojej siostry te łączenia w prawie wszystkich oknach wypadają na dole i brzydko to wygląda.Klamki lekko chodzą w porównaniu do Vetrexu. Mieszkamy od 8 miesięcy i nie było żadnych regulacji. Mam przedłużoną gwarancję.
Kupiliśmy okna w Poznaniu.
Awatar użytkownika
Basiaxo14
Początkujący Okniarz
 
Posty: 1
Rejestracja: 27 maja 2017, 9:15

Poprzednia

Wróć do Firmy produkujące okna PCV

 


  • Powiązane tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości

cron