Elegancka łazienka

Opinie o innych akcesoriach wszelkiej maści, takich jak klamki, uszczelki, akcesoria dodatkowe do okien.

Elegancka łazienka

Postautor: mirek7 >   18 mar 2019, 11:07

Macie jakieś fajne dodatki w łazience? Chciałabym wybrać jakiś dywanik do szmaragdowych ścian, nie wiem jaki. Pomożecie? Chcę co ś z oferty https://home-you.com/pl/lazienka/dywaniki-lazienkowe . Który według Was będzie najlepszy?
Awatar użytkownika
mirek7
Ekspert
 
Posty: 75
Rejestracja: 28 wrz 2018, 10:11

Re: Elegancka łazienka

Postautor: Miro >   31 maja 2019, 20:54

Łazienka to przede wszystkim czystość.
Awatar użytkownika
Miro
Bywalec
 
Posty: 11
Rejestracja: 30 kwie 2019, 20:53

Re: Elegancka łazienka

Postautor: Mezola 1 >   08 lip 2019, 18:37

Dziś są ogromne możliwości urządzenia łazienki. Ja niedawno też robiłam remont swojej. Zrobiłam w takim starym stylu na ścianę dałam kamienie a na podłogę kafle. Ważne aby użyć odpowiedniej zaprawy,która dobrze wszystko nam zamocuje.My uzyliśmy zaprawy klejowej GEOFLEX ATLAS. To bardzo dobra zaprawa,gdyż nadaje sie na zewnątrz i do środka a co najważniejsze mamy ogrzewanie podłogowe i można jej właśnie przy takim ogrzewaniu uzywac.
Awatar użytkownika
Mezola 1
 

Re: Elegancka łazienka

Postautor: meduza >   06 sie 2019, 13:52

O skoro planujecie teraz wykańczać swoją łazienkę to myślę, że przyda wam się i namiar https://grupamo.pl/marki-producenta/roca/ . Tam znajdziecie bardzo dobre produkty do łazienki od znakomitego producenta. U niego kupicie ceramikę, jak i również meble. Dlatego warto przyjrzeć się ich ofercie bliżej.
Awatar użytkownika
meduza
 

Re: Elegancka łazienka

Postautor: magdalenka >   10 wrz 2019, 15:39

A czy ktoś z was zna sklep z płytkami https://www.plytkiceramiczne.org.pl ? Bo właśnie w sieci przeglądałam różne oferty płytek i wpadłam właśnie na nich. Zauważyłam, że oferują naprawdę ciekawe modele ceramiki, glazury. Fajnie, bo można znaleźć tam coś oryginalnego dla siebie.
Awatar użytkownika
magdalenka
 

Re: Elegancka łazienka

Postautor: pukla123 >   11 lis 2019, 13:34

Ja także robiłam ostatnio remont łazienki, ale taki totalny, z wymianą elektryki. Nawet puszki podtynkowe wymieniałam na nowe. Zaopatrywałam się w hurtowni www.asaj.pl Polecam każdemu bo dają duze rabaty
Awatar użytkownika
pukla123
Bywalec
 
Posty: 40
Rejestracja: 19 paź 2019, 20:57

Re: Elegancka łazienka

Postautor: Kordik >   15 lis 2019, 9:38

Warto, też pomyśleć o odpowiednich grzejnikach do swojej łazienki. Ja do swojego domu kupował w sklepie internetowym https://mat-dom.pl/ i smiało moge polecić. Bardzo szybki termin realizacji i grzejniki wykonane z dobrej jakości materiału.
Awatar użytkownika
Kordik
Bywalec
 
Posty: 10
Rejestracja: 15 lis 2019, 9:20

Re: Elegancka łazienka

Postautor: pukla123 >   20 lis 2019, 5:07

Jak urządzasz łazienkę to skorzystaj z tych porad https://deko-rady.pl/lazienka/jaki-kolo ... enki_30988 Tam fachowo zostały opisane wszystkie trendy modowe jeśli chodzi o kolor, wielkość płytek, o tym jak w praktyczny sposób urządzić małe łazienki. Moim zdaniem na pewno ich pomysły Cie zainspirują.
Awatar użytkownika
pukla123
Bywalec
 
Posty: 40
Rejestracja: 19 paź 2019, 20:57

Re: Elegancka łazienka

Postautor: katpat >   03 gru 2019, 7:55

Grzejniki łazienkowe elektryczne zyskują na popularności między innymi dzięki swojej uniwersalności i możliwości użytkowania w zależności od potrzeb przez okrągły rok. Tym samym wypiera inne rozwiązania, które do tej pory stosowaliśmy w łazienkach.
Awatar użytkownika
katpat
Początkujący Okniarz
 
Posty: 7
Rejestracja: 21 lis 2019, 12:54

Re: Elegancka łazienka

Postautor: kukułka >   04 sty 2020, 14:59

To co daje przede wszystkim elegancji łazienkom to płytki jakie wybierzemy. Warto więc przeanalizować sobie poszczególne modele płytek i wybrać odpowiednie dla siebie. Na stronie https://www.paste-group.pl/oferta/lamborghini/ możecie znaleźć bardzo ładne płytek.
Awatar użytkownika
kukułka
 

Re: Elegancka łazienka

Postautor: lisska >   04 sty 2020, 15:45

Tutaj https://plusoutlet.pl/do/cat/kabiny_bro ... i-brodziki też możecie rozglądnąć się za wyposażeniem do łazienki. Właśnie brat tam niedawno kupował kabinę z brodzikiem i jest bardzo zadowolony. Tym bardziej, że nie wydał jakiś większych pieniędzy na to.
Awatar użytkownika
lisska
 

Re: Elegancka łazienka

Postautor: pukla123 >   27 lut 2020, 12:22

Mezola 1 pisze:Dziś są ogromne możliwości urządzenia łazienki. Ja niedawno też robiłam remont swojej. Zrobiłam w takim starym stylu na ścianę dałam kamienie a na podłogę kafle. Ważne aby użyć odpowiedniej zaprawy,która dobrze wszystko nam zamocuje.My uzyliśmy zaprawy klejowej GEOFLEX ATLAS. To bardzo dobra zaprawa,gdyż nadaje sie na zewnątrz i do środka a co najważniejsze mamy ogrzewanie podłogowe i można jej właśnie przy takim ogrzewaniu uzywac.


Dużo ludzi teraz instaluje ogrzewanie gazowe. My się jeszcze wahamy, aczkolwiek firma Amerigas ma dobre ceny. Jak narazie mamy gaz w butlach amerigas opinie , i dotychczas nasza współpraca przebiegała bez zadnych zastrzezen
Awatar użytkownika
pukla123
Bywalec
 
Posty: 40
Rejestracja: 19 paź 2019, 20:57

Re: Elegancka łazienka

Postautor: karolina92211 >   03 mar 2020, 23:22

Moim zdaniem do eleganckiej łazienki najlepiej będzie pasowała wanna spa i tak naprawdę każdy na taką wannę może sobie pozwolić, jeśli traficie na fajną ofertę. Moim zdaniem wanny z pełnym wyposażeniem możecie znaleźć na stronie sklepu https://hydrosan.eu/ Czytałam nawet opinie, które są bardzo pozytywne.
Awatar użytkownika
karolina92211
 

Re: Elegancka łazienka

Postautor: jolkaaa8022 >   07 mar 2020, 10:28

Powiem Wam szczerze, że ja to akurat szukam jakiegoś fajnego pomysłu na to, jak oświetlić lustro w łazience i mam z tym niemały problem. Na szczęście mogę liczyć tutaj na wsparcie różnych poradników w internecie i powiem Wam, że fajne porady i wskazówki można znaleźć sobie na stronie http://www.domkreator.pl/
Awatar użytkownika
jolkaaa8022
 

Re: Elegancka łazienka

Postautor: Tomek Wójcik >   10 mar 2020, 10:32

Dla mnie elegancka łazienka kojarzy się z dużymi dobrze oświetlonymi lustrami i zastosowaniem przeszkleń.
Awatar użytkownika
Tomek Wójcik
Początkujący Okniarz
 
Posty: 7
Rejestracja: 06 lut 2020, 15:02

Re: Elegancka łazienka

Postautor: Kordik >   19 mar 2020, 9:06

Całkiem ładnie wygląda kaloryfer pionowy myślę, że do pomieszczenia takiego jak salon, czy pokój dzienny
to dobre rozwiązanie. Może nam on posłużyć jako element ozdobny. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Kordik
Bywalec
 
Posty: 10
Rejestracja: 15 lis 2019, 9:20

Re: Elegancka łazienka

Postautor: robin >   24 mar 2020, 15:06

Jestem tego samego zdania.
Awatar użytkownika
robin
Początkujący Okniarz
 
Posty: 2
Rejestracja: 22 kwie 2019, 13:20

Re: Elegancka łazienka

Postautor: ketiw >   24 mar 2020, 15:24

Zawsze jest tak w życiu, że w teorii wszystko jest łatwe .. gorzej z praktyką. Bardzo trafnie to opisuje też proces jakim kieruje się większość z nas. Z moich obserwacji wynika jedno, najważniejszym czynnikiem jest cena materiałów wykończeniowych oraz wyposażenia. W ten sposób nigdy nie stworzymy łazienki o takim standardzie na jaki zasługujemy. Najlepsze jest w tym wszystkim to, że nie wiele trzeba dołożyć aby otrzymać dobrą jakość. Wszystko ze względu na ogromną konkurencję jaka ma miejsce na rynku. Nie tylko sklepy stacjonarne ale także internetowe oferujący co raz więszy wachlarz możliwości. Jeśli chodzi o rozwiązania sanitarne to toaleta z funkcją bidetu jest w dzisiejszych czasach często spotykana. Właściwie to inspiracja przybyła do nas z zagranicy, przy czym ludzie szybko zobaczyli jakie korzyści w zakresie higieny osobistej ona daje. Dodatkowo prezentuje się bardzo nowocześnie ze względu na montaż przy wykorzystaniu stelaża.
Awatar użytkownika
ketiw
Początkujący Okniarz
 
Posty: 4
Rejestracja: 22 kwie 2019, 14:48

Re: Elegancka łazienka

Postautor: jolka89211 >   29 mar 2020, 9:16

A ja mam teraz okazję, aby taką łazienkę sobie stworzyć, ponieważ w zeszłym tygodniu mieliśmy zalanie. Na szczęście wiemy, co robić i skontaktowaliśmy się z firmą osuszającą z Warszawy https://optimal-osuszanie.pl/ która wykona osuszanie oraz ewentualne ozonowanie naszej łazienki. Warto zaufać specjalistą.
Awatar użytkownika
jolka89211
 

Re: Elegancka łazienka

Postautor: sari >   02 kwie 2020, 14:01

Warto zadbać aby w łazience mieć odpowiednie kosmetyki. Zapraszam na stronę https://jakitatuaz.pl/ aby dowiedzieć się jakie kosmetyki warto kupić :)
Awatar użytkownika
sari
Początkujący Okniarz
 
Posty: 1
Rejestracja: 04 lut 2020, 10:37

Następna

Wróć do Akcesoria Inne

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości