Drutex opinie

Kupiłeś okna PCV od producenta i chciałbyś wyrazić na jego temat opinie? Jesteś zadowolony i chciałbyś podzielić się swoimi spostrzeżeniami? A może chciałbyś ostrzec innych przed nierzetelną firmą? Zapraszamy.

Re: Drutex opinie

Postautor: gosc >   04 cze 2013, 20:11

Masz rację to bardzo dobre okna dla domków na działkach .Brawo gratuluję firmie style cos przemyślanego Pr .
Awatar użytkownika
gosc
 

Re: Drutex opinie

Postautor: gosc >   04 cze 2013, 20:25

Podobny wpis pojawił się na innym forum :



Goście
Napisano 26 minut temu
Drutexy sa bardzo porządne, mam u siebie od dwóch lat i nie mam powodu, by narzekać
tutaj możecie sobie galerie drutexów poodglądać http://styleline.pl/...acje/dom-jakis/

, może pomoże w podjęciu decyzji

Niezła wiocha Co ludzie nie ustawiają się w kolejce w firmie typu style coś tam po wspaniałe śmiesznie tanie okienka ?
link:
http://forum.gk24.pl/okna-drutex-jakie- ... ntry801725
Awatar użytkownika
gosc
 

Re: Drutex opinie

Postautor: Magmaa >   18 lip 2013, 7:09

Można dostać zawrotu głowy od wszystkich skrajnych opinii na forach :) Mi wystarczyła opinia rodziny i przyjaciół i tyle. Polecili mi Drutex i dziękuję im za to a sobie, że ich posłuchałem :) Naprawdę nie mam się do czego przyczepić, jakość, cena i wygląd spełniły moje oczekiwania.
Awatar użytkownika
Magmaa
 

Re: Drutex opinie

Postautor: MASTER >   19 lip 2013, 9:30

No właśnie...ja też jestem tego zdania. Reklama "pantoflowa" nigdy nikogo chyba nie zawiodła :)
Sporo ludzi drwiło, że jak firma z drutem w nazwie może produkować okna? Okazuje się jednak, że wielu moich znajomych przy wymianie okien czy budując dom zaopatrzyło się w okienka Drutex - i co? Żaden nie narzeka i to jest to! Wybór moich okien był więc prosty - DRUTEX :)
Awatar użytkownika
MASTER
 

Re: Drutex opinie

Postautor: Flash68 >   19 lip 2013, 13:32

angelside pisze:Opinie na temat jednego z największych producentów okien PCV w Polsce - Drutex SA.



Nie rozumiem całej tej dyskusji. Jedna sprawa to produkt - inna montaż. Ciągle rozpisujecie się o tym, że niby okna DRUTEXu są niskiej jakości.. to jest jakiś żart chyba, albo PR-owe działania firmy Oknoplast. Największa firma na Pomorzu, ponad 1700 pracowników, własna flota transportowa, własna produkcja profili, produkcja szyb zespolonych. Prezes tej firmy musi być naprawdę bardzo inteligentnym człowiekiem - trzeba chylić czoła przed takimi ludźmi. Zbudował potęgę, którą możemy chwalić się na całym świecie. Żółte ciężarówki widać w całej Europie - nomen omen - miałem okazję skorzystać z pomocy jednego z kierowców, kiedy to podczas powrotu z wakacji zepsuł mi się samochód. Możecie wyjaśnić zatem jakim cudem - jest to czołowa firma w Europie??? Na bublach raczej nie uzyskał takiej renomy. Okna są tanie i do tego macie zastrzeżenia?? Przecież to jest paranoja. Okna nie dość, że są tanie, są rewelacyjne jakościowo, a badania okien nie są wykonywane wyłącznie w Czechach, jak twierdzi jeden z użytkowników - za pewne pracownik firmy Oknoplast. Jestem zachwycony prężnością tej firmy i jeszcze ta rozbudowa - tylko podziwiać. Szanowny Panie Prezesie - ogromne ukłony dla Pana, Pana determinacji, siły i odwagi. Piękna firma, rewelacyjne okna - po prostu najlepsze :) Z niecierpliwością czekam na info o zakończeniu prac przy nowej inwestycji!! Gorąco pozdrawiam, szczęśliwy posiadacz Waszych okien z podkarpacia.
Awatar użytkownika
Flash68
 

Re: Drutex opinie

Postautor: Lasanka >   21 sie 2013, 12:11

kupiłam okna z Drutexu w 2004 roku,duże panoramiczne,zapłaciłam dużą kasę ,13 szt, po 4-5 latach w 3 oknach nastąpiło rozszczelnienie,szyby w środku są zaparowane,a w zimie ta para dodatkowo zamarza i robi się szron wewnątrz okna,od tego czasu średnio co 2 lata rozszczelnia się jedno okno,więc czasami na zewnątrz widzę tylko mgłę przez te zaparowane szyby,producent oczywiście się wypiął bo gwarancja minęła,więc ludzie nie piszcie tych bzdur o lambdzie,ciepłocie,zamykaniu ,tylko weżcie też pod uwagę rozszczelnianie.
Może prezes Drutexu jest bardzo inteligentny i stworzył światową markę,ale jakoś firma mi z tego tytułu nic nie pomogła ,tylko mnie zostawili na lodzie , a może raczej na szronie" w " moich oknach
Awatar użytkownika
Lasanka
 

Re: Drutex opinie

Postautor: malwa85 >   21 gru 2013, 21:14

Ja mam okna pcv tej marki w domu. Przyznam się szczerze, że jakoś nigdy nie byłam do niej zbytnio przekonana, ale jak poszłam do salonu to sprzedawca mnie namówił na zakup. Ja jestem taką osobą, że dla mnie liczy się nie tylko jakość okien, ale również dobra obsługa. Muszę mieć wszystko wytłumaczone. Nie kupie niczego tam, gdzie nie uzyskam 100% odpowiedzi (merytorycznych oczywiście). Poza tym jeśli mi coś ktoś proponuje, to sam powinien być przekonany, że jest to dobre. Poszłam do Lazura w Poznaniu, poprosiłam o polecenie konkretnego modelu i tak właśnie kupiłam okna Iglo Enegry Drutex. Zapewnienia sprzedawcy się sprawdziły, więc wiem, że dokonałam właściwego wyboru. (Lazur to salon firmowy Drutexu)
Awatar użytkownika
malwa85
Początkujący Okniarz
 
Posty: 9
Rejestracja: 19 gru 2013, 21:23

Re: Drutex opinie

Postautor: happy >   02 lut 2014, 11:55

ja jestem z tych okien bardzo zadowolona, są bardzo dobrze wykonane i solidne, kupowałam u dystrybutora styleline i przyznam że montaż też poszedł bardzo sprawnie.
Awatar użytkownika
happy
 

Re: Drutex opinie

Postautor: Marek >   02 lut 2014, 18:29

happy pisze:ja jestem z tych okien bardzo zadowolona, są bardzo dobrze wykonane i solidne, kupowałam u dystrybutora styleline i przyznam że montaż też poszedł bardzo sprawnie.


Ja też tam zamierzam kupić i również jestem zadowolony z super obsługi samych asów okiennych .Montaż jak i cała dobra robota też słyszałem od kilku tysięcy znajomych towarzyszy ,że jest pierwszej klasy .Polecam całemu narodowi .I radzę się śpieszyć bo po takich pozytywach ustawi się kolejka ,którą będzie kontrolował nadzwyczajny komitet kolejkowy na te okna aż do 2020 roku i mało Kto będzie miał szansę stać się szczęśliwym posiadaczem tak ultra nowoczesnych ,najlepszych i fajnych ,oraz kochanych jak towarzysz Gierek przez cały Naród jedynie słusznych okien .
Towarzysz Marek pomorze tak jak kocha tę Naszą Ludową Ojczyznę .
Jako Patriota starej daty czekam tylko aż dostanę kwit na węgiel ,który zamienię na kartki na te jedynie słuszne okna z tej firmy nawet dorzucę talon na papier toaletowy :)
Naród z najlepszymi oknami . Najlepsze okna z narodem .
Awatar użytkownika
Marek
 

Re: Drutex opinie

Postautor: Ska >   22 lut 2014, 17:59

Drutex - dzwonię do klienta z ofertą, kupił okna drutexu, ok, jego wybór. Pytam czy wszystko z nimi ok. i odpowiedź. ( nie są jakieś złe, ale listy przyszybowe popękane są i do wymiany dwie szyby, ale TANIO dałem, TANIEJ niż u pana)

Świetnie, że klient zapłacił mało za okna, które już na wstępie są mocno niedorobione (nie powinno coś takiego opuścić fabryki, zwłaszcza z listwami przyszybowymi) Pewno montaż też był TANI i balkony jak zwykle są podparte od dołu na pustakach znalezionych na budowie, albo na krokwiach z dachu, jak to ostatnio widziałem na pewnej budowie).

No ale cena i bark dopytania o montaż okien co jest BARDZO WAŻNE!!!!
Awatar użytkownika
Ska
 

Re: Drutex opinie

Postautor: Alkotest >   17 kwie 2014, 11:17

Cóż jaki pan taki kram - http://betowo.pl/wiadomosc,18560,Bytow- ... zenie.html tam wszystko jest w oparach absurdu/alkoholu*

* - wybierz conajmniej jedną opcję
Awatar użytkownika
Alkotest
 

Re: Drutex opinie

Postautor: widewiev >   21 kwie 2014, 23:38

Poniosło chłopa na wirażu, dopadł go ostry łuk hahaha. Zdarza się, chociaż nie powinno, będzie mieć przez dwa lata nauczkę, chociaż nie wiem na ile się po tych ostatnich cyrkach z pijanymi kierowcami zabiera prawko. Who cares !
Awatar użytkownika
widewiev
Bywalec
 
Posty: 35
Rejestracja: 21 lis 2012, 21:02

Drutex opinie

Postautor: Osvald >   24 kwie 2014, 19:43

Adam L. zwany Leikiem jest na wolności. Nic się nikomu nie stało, no poza kolizją pod wpływem. Nie pierwszy i nie ostatni w tym kraju.
Awatar użytkownika
Osvald
 

Re: Drutex opinie

Postautor: Okniarz >   01 maja 2014, 23:52

Kto bez winy, niech pierwszy rzuci kamieniem w okno :D Panowie takich wybrykow w tym kraju cudow bedzie coraz więcej bo kazdy pije i to chyba nie jest temat zeby sobie folgowac z czyis problemow. Trzeba wrocic do tematu, a ten jest powazny - czyli okna ! Jakie sa takie sa i kropka.
Awatar użytkownika
Okniarz
 

Re: Drutex opinie

Postautor: Feliccia >   12 maja 2014, 14:35

Najlepiej jest się słuchać opinii znajomych. Wiadomo, że na takich forach mogą być bardzo skrajne opinie przez to, że dużo kont jest fejkowych. Lub zapytać się bezpośrednio u kilku handlowców, a potem samemu wyciągnąć wnioski. Niestety taka branża.
Awatar użytkownika
Feliccia
Początkujący Okniarz
 
Posty: 4
Rejestracja: 12 maja 2014, 13:17

Re: Drutex opinie

Postautor: Pati1980 >   12 maja 2014, 19:50

Okna po wstawieniu wyglądają ok. ekipa montująca w porządku ale pani kierownik z Ruszowic koło Głogowa zero organizacji szok.Okna przywożą w poniedziałek a na drzwi każą czekać do czwartku choć termin zamówienia minął.Budowa otwarta niedokończona.A odpowiedź dlaczego nie przywieziono drzwi wg pani kierownik cyt. tak wyszło.Nie liczą się z klientem podpisz umowę a mają cię głęboko w d...Kiedy wspomniałam,że zawiodłam się na ich firmie odpowiedziała mi, że mogłam kupować gdzie indziej.Nie będę komentować ale stanowczo nie polecam!!! Tak się nie traktuje klienta
Awatar użytkownika
Pati1980
 

Re: Drutex opinie

Postautor: Marth >   04 cze 2014, 10:54

Jestem zainteresowany tymi oknami i po opiniach widze że warto. Ktoś ma konkretnie model igloo energy? Będę wdzięczny za opinie wlasnie o tym modelu
Awatar użytkownika
Marth
 

Re: Drutex opinie

Postautor: KOTT >   04 cze 2014, 14:22

Broń Boże nie sugeruj się opiniami na tym forum. Tu każdy może pisać bez konta, często jedna osoba pisze pod ilomaś nickami.

Sam odwiedź dystrybutorów np Drutex, Oknoplastu, Vetrex w swoim regionie i podejmij na podstawie takich rozmów decyzję, dodatkowo popytaj znajomych, ewentualnie jakiś kierowników budów.

Jeżeli już chcesz podejmować decyzję o zakupie okien na podstawie wpisów internetowych to polecam bardziej rzetelne źródła jak np Oknotest, forum Muratora czy nawet Oknotest (tam przynajmniej trzeba mieć konto aby coś napisać na forum).
Awatar użytkownika
KOTT
 

Re: Drutex opinie

Postautor: oknotest.pl >   04 cze 2014, 16:44

KOTT pisze:Jeżeli już chcesz podejmować decyzję o zakupie okien na podstawie wpisów internetowych to polecam bardziej rzetelne źródła jak np Oknotest, forum Muratora czy nawet Oknotest (tam przynajmniej trzeba mieć konto aby coś napisać na forum).


Dziękując za pozytywną ocenę naszej działalności muszę poinformować, że nie prowadzimy, (jeszcze), forum internetowego.
Awatar użytkownika
oknotest.pl
Bywalec
 
Posty: 43
Rejestracja: 11 maja 2012, 20:24

Re: Drutex opinie

Postautor: Kott >   04 cze 2014, 17:31

Tak, wiem. Co do for to bardziej chodziło mi o te dwa inne podmioty. Jednak wiadomo, że obojętnie jakie forum trzeba dobrze filtrować pod względem informacji.
Awatar użytkownika
Kott
 

PoprzedniaNastępna

Wróć do Firmy produkujące okna PCV

 


  • Powiązane tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości