Dako okna opinie

Kupiłeś okna PCV od producenta i chciałbyś wyrazić na jego temat opinie? Jesteś zadowolony i chciałbyś podzielić się swoimi spostrzeżeniami? A może chciałbyś ostrzec innych przed nierzetelną firmą? Zapraszamy.

Dako okna opinie

Postautor: leworwer >   27 sie 2014, 20:23

Wracam na forum z pytaniem o promocję jaką ma teraz dako ale też szerzej o samą firmę i ich okna. Model z tej akcji jest ciekawy ale zakładam, że pewnie drogi bo z parametrów wynika, że ciepłe okno. Chociaż może ktoś z koniarzy wie conieco bliżej i jest w stanie cenowo porównać ten dp82 z jakąś konkurencją (najlepiej też cenowo). Generalnie też opinie o samej firmie.

grazie
Awatar użytkownika
leworwer
Początkujący Okniarz
 
Posty: 3
Rejestracja: 23 sty 2013, 21:10

Re: Dako okna opinie

Postautor: Ombre >   04 wrz 2014, 20:33

No to ja chyba podobnie, podbijam temat jeżeli mógłby ktoś zaopiniować to okno.
Awatar użytkownika
Ombre
 

Re: Dako okna opinie

Postautor: Grzegorz1970 >   05 wrz 2014, 9:52

Model pasywny 0.77, nieźle docieplony profil veki, zarówno rama jak i skrzydło. Okucia też niezłe, szyba na argonie z termoramką. Solidne okno, myślę że cena jest tutaj kryterium wyboru ale pod względem parametrów godne uwagi. Zakładam, że pod zabudowę jednorodzinną się zastanawiacie.
Awatar użytkownika
Grzegorz1970
Początkujący Okniarz
 
Posty: 2
Rejestracja: 28 lis 2012, 12:41

Re: Dako okna opinie

Postautor: Ombre >   10 wrz 2014, 17:54

Dzięki, a cenowo jak w porównaniu z innymi modelami ? Pół ceny mnie trochę zastanawia, bo wydaje mi się to dużo.
Awatar użytkownika
Ombre
 

Dako okna opinie

Postautor: myarka >   18 wrz 2014, 18:57

Model jest nowy, bo to docieplona wersja osiem-dwójki dlatego zrobili promocję żeby rozpuścić produkt po rynku. Do ceny się nie odwołam, bo nie widzę żadnej wyceny żeby coś móc powiedzieć, natomiast samo okno jest z ciepłej półki. Nie chodzi nawet o vekę ale samo wyposażenie i wykończenie okna. Jeżeli potrzebujesz ciepłego rozwiązania TAK, jezeli faktycznie w takiej przecenie 3xTAK ale radzę to potwierdzić u nich jak to wygląda :idea:
Awatar użytkownika
myarka
Bywalec
 
Posty: 40
Rejestracja: 26 lis 2012, 10:46

Re: Dako okna opinie

Postautor: Ombre >   30 wrz 2014, 21:41

Zastanawia mnie, bo profil jest z tego co czytałem bardzo dobry i znalazłem kilka opinii gdzie ludzie polecali na forumbudowlanym jeszcze przed promocją, a przynajmniej tak mi się widzi. Waham się, czy to faktycznie wyjdzie na tyle atrakcyjnie z tym upustem.
Awatar użytkownika
Ombre
 

Re: Dako okna opinie

Postautor: Groy >   22 lis 2015, 22:36

Okna są ok. Firma jest do d. Po pierwsze na okna czekaliśmy 9 tygodni. Po drugie pytali czy płacimy z góry czy tylko zaliczkę. Wybraliśmy to drugie. Po 8 tygodniach zażądali dopłaty reszty pod groźbą niedowiezienia okien. Nie miałem wyjścia. Stałem z budową. Po 6 miesiącach jedna z szyb w jednym z okien pękła. W upały. 4 miesiące czekaliśmy na łaskawy serwis. Mechanicznego uszkodzenia faktycznie nie stwierdzili... Po prostu pękło. Ale wady produkcji też nie doszukali się. Spławili nas. Mam niesmak i pękniętą szybę. Radzę unikać. Rzetelni nie są wcale.
Awatar użytkownika
Groy
 


Wróć do Firmy produkujące okna PCV

 


  • Powiązane tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości

cron