Chwil Opinie

Korzystałeś z usług? Chciałbyś podzielic się opinią o montażystach? Napisz tutaj.

Chwil Opinie

Postautor: Metys >   17 lut 2012, 14:08

Opinie o Firmie Chwil z Warszawy.
Awatar użytkownika
Metys
 

Re: Chwil Opinie

Postautor: Wola >   04 mar 2012, 9:04

ok polecam
Awatar użytkownika
Wola
 

Re: Chwil Opinie

Postautor: Luka >   29 mar 2012, 7:14

Wg mojej opinii bardzo dobre okna i szybki, sprawny montaż i czekałem może tydzień na okna. Ogólnie polecam, jestem zadowolony.
Awatar użytkownika
Luka
 

Re: Chwil Opinie

Postautor: Mika >   19 kwie 2012, 9:39

Ja czekałem równe 2 tygodnie na montaż, ekipa szybka to fakt a same okna jak to okna raczej ok
Awatar użytkownika
Mika
 

Re: Chwil Opinie

Postautor: diana >   15 maja 2012, 12:27

polecam, usługa wymiany wykonana fachowo, okna takie jak chciałam, ogólnie bez zastrzeżen, czekałam jakies 3 tyg
Awatar użytkownika
diana
 

Re: Chwil Opinie

Postautor: $ruba >   13 lip 2012, 13:47

Szybki montaż, sprawna ekipa, mogę polecić. Czekałem na okna 2 tyg. Moja ocena 4/5
Awatar użytkownika
$ruba
 

Re: Chwil Opinie

Postautor: Marta B. >   13 cze 2014, 9:46

witam, również się dołączam, jestem zadowolona z całej współpracy z tą firmą, ale chyba najbardziej z doradztwa w biurze, mili sympatyczni ludzie jako jedyni potrafili pomóc w wyborze okien !! do mojego nowego domu
W innych warszawskich firmach poziom = 0

Będę polecać na pewno, pozdrawiam
Awatar użytkownika
Marta B.
 

Re: Chwil Opinie

Postautor: MARIA z Warszawy >   24 maja 2017, 12:07

polecam, od wyceny po samą SPRAWNĄ realizację POLECAM !!!!
Awatar użytkownika
MARIA z Warszawy
 

Re: Chwil Opinie

Postautor: Andrzej PR >   30 sie 2017, 13:57

OKNA SĄ SUPER!! polecam fajna współpraca z firmą, będę zamawiał więcej.
Pozdrawiam,
Andrzej z Tarchomina
Awatar użytkownika
Andrzej PR
 

Re: Chwil Opinie

Postautor: Gość >   04 paź 2017, 15:55

Jestem pokrzywdzoną klientką firmy monters, już jakiś czas temu zamieściłam opinię opisując w jaki sposób owa firma traktuje swoich klientów, niestety opinia została skasowana. Dziwię się dlaczego Monters nie daje możliwości zapoznania się z różnymi opiniami, pozostawia tylko pozytywne wpisy. Skoro jesteście rzetelna firmą , to nie trzeba się bać niezadowolonych klientów.
PRZESTRZEGAM przed firmą monters, która jest firmą KRZAK!!!!!!!, nie posiadają wystarczającej wiedzy, aby trudnić się montażem okien i drzwi, nie odpowiadają na usterki i reklamacje. Osobiście nie lubię korzystać z pomocy sądownictwa, ale w tym przypadku ta firma nie daje klientowi wyboru. ODRADZAM, potencjalni klienci szukajcie innych firm , jeżeli chcecie uniknąć nerwów i kosztów.
Awatar użytkownika
Gość
 

Re: Chwil Opinie

Postautor: emiton >   13 paź 2017, 10:52

Ja nie miałem problemów z tą firmą, także polecam.
Awatar użytkownika
emiton
Początkujący Okniarz
 
Posty: 3
Rejestracja: 10 paź 2017, 13:03


Wróć do Opinie o firmach montażowych

 


  • Powiązane tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość