Chwil Opinie

Korzystałeś z usług? Chciałbyś podzielic się opinią o montażystach? Napisz tutaj.

Chwil Opinie

Postautor: Metys >   17 lut 2012, 14:08

Opinie o Firmie Chwil z Warszawy.
Awatar użytkownika
Metys
 

Re: Chwil Opinie

Postautor: Wola >   04 mar 2012, 9:04

ok polecam
Awatar użytkownika
Wola
 

Re: Chwil Opinie

Postautor: Luka >   29 mar 2012, 7:14

Wg mojej opinii bardzo dobre okna i szybki, sprawny montaż i czekałem może tydzień na okna. Ogólnie polecam, jestem zadowolony.
Awatar użytkownika
Luka
 

Re: Chwil Opinie

Postautor: Mika >   19 kwie 2012, 9:39

Ja czekałem równe 2 tygodnie na montaż, ekipa szybka to fakt a same okna jak to okna raczej ok
Awatar użytkownika
Mika
 

Re: Chwil Opinie

Postautor: diana >   15 maja 2012, 12:27

polecam, usługa wymiany wykonana fachowo, okna takie jak chciałam, ogólnie bez zastrzeżen, czekałam jakies 3 tyg
Awatar użytkownika
diana
 

Re: Chwil Opinie

Postautor: $ruba >   13 lip 2012, 13:47

Szybki montaż, sprawna ekipa, mogę polecić. Czekałem na okna 2 tyg. Moja ocena 4/5
Awatar użytkownika
$ruba
 

Re: Chwil Opinie

Postautor: Marta B. >   13 cze 2014, 9:46

witam, również się dołączam, jestem zadowolona z całej współpracy z tą firmą, ale chyba najbardziej z doradztwa w biurze, mili sympatyczni ludzie jako jedyni potrafili pomóc w wyborze okien !! do mojego nowego domu
W innych warszawskich firmach poziom = 0

Będę polecać na pewno, pozdrawiam
Awatar użytkownika
Marta B.
 

Re: Chwil Opinie

Postautor: Krasiek >   03 kwie 2017, 12:31

Na okna czekałem około 6 tygodni.
Zamontowane okna są nieszczelne, więc zgłosiłem usterkę gwarancyjną. Od 3 tygodni usiłuję się skontaktować z serwisem lub kimkolwiek z firmy - bez skutku. Na maile nie odpisują, telefony przekierowują do działów, które nie odbierają. Odradzam współpracę.
Nie polecam. Jest wiele innych firm, które lepiej załatwiają sprawy.
Awatar użytkownika
Krasiek
 

Re: Chwil Opinie

Postautor: MARIA z Warszawy >   24 maja 2017, 12:07

polecam, od wyceny po samą SPRAWNĄ realizację POLECAM !!!!
Awatar użytkownika
MARIA z Warszawy
 


Wróć do Opinie o firmach montażowych

 


  • Powiązane tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość