Chwil Opinie

Korzystałeś z usług? Chciałbyś podzielic się opinią o montażystach? Napisz tutaj.

Chwil Opinie

Postautor: Metys >   17 lut 2012, 14:08

Opinie o Firmie Chwil z Warszawy.
Awatar użytkownika
Metys
 

Re: Chwil Opinie

Postautor: Wola >   04 mar 2012, 9:04

ok polecam
Awatar użytkownika
Wola
 

Re: Chwil Opinie

Postautor: Luka >   29 mar 2012, 7:14

Wg mojej opinii bardzo dobre okna i szybki, sprawny montaż i czekałem może tydzień na okna. Ogólnie polecam, jestem zadowolony.
Awatar użytkownika
Luka
 

Re: Chwil Opinie

Postautor: Mika >   19 kwie 2012, 9:39

Ja czekałem równe 2 tygodnie na montaż, ekipa szybka to fakt a same okna jak to okna raczej ok
Awatar użytkownika
Mika
 

Re: Chwil Opinie

Postautor: diana >   15 maja 2012, 12:27

polecam, usługa wymiany wykonana fachowo, okna takie jak chciałam, ogólnie bez zastrzeżen, czekałam jakies 3 tyg
Awatar użytkownika
diana
 

Re: Chwil Opinie

Postautor: $ruba >   13 lip 2012, 13:47

Szybki montaż, sprawna ekipa, mogę polecić. Czekałem na okna 2 tyg. Moja ocena 4/5
Awatar użytkownika
$ruba
 

Re: Chwil Opinie

Postautor: Marta B. >   13 cze 2014, 9:46

witam, również się dołączam, jestem zadowolona z całej współpracy z tą firmą, ale chyba najbardziej z doradztwa w biurze, mili sympatyczni ludzie jako jedyni potrafili pomóc w wyborze okien !! do mojego nowego domu
W innych warszawskich firmach poziom = 0

Będę polecać na pewno, pozdrawiam
Awatar użytkownika
Marta B.
 

Re: Chwil Opinie

Postautor: MARIA z Warszawy >   24 maja 2017, 12:07

polecam, od wyceny po samą SPRAWNĄ realizację POLECAM !!!!
Awatar użytkownika
MARIA z Warszawy
 

Re: Chwil Opinie

Postautor: Andrzej PR >   30 sie 2017, 13:57

OKNA SĄ SUPER!! polecam fajna współpraca z firmą, będę zamawiał więcej.
Pozdrawiam,
Andrzej z Tarchomina
Awatar użytkownika
Andrzej PR
 

Re: Chwil Opinie

Postautor: emiton >   13 paź 2017, 10:52

Ja nie miałem problemów z tą firmą, także polecam.
Awatar użytkownika
emiton
Początkujący Okniarz
 
Posty: 3
Rejestracja: 10 paź 2017, 13:03

Re: Chwil Opinie

Postautor: Anna Media >   26 lut 2020, 8:45

Chciałabym z czystym sumieniem zarekomendować firmę Monters. Budowaliśmy dom równolegle z sąsiadem i on wstawiał okna przed nami więc stąd miałam porównanie jak ma się to do innych firm. Pewnie inaczej nie zdecydowałabym się na komentarz.

Różnica w jakości montażu i kultury pracy to "niebo a ziemia" na korzyść Monters. Po pierwsze staranność i jakość ciepłego montażu. U sąsiada inna firma zrobiła taśmy z zewnątrz u góry i po bokach zresztą poprzyklejane niechlujnie na szybkiego, taśmy odklejają się. Nam doradzono ciepłe parapety i przygotowanie otworów do montażu ciepłego, przez co całość nie dość że wygląda profesjonalniej to zwyczajnie widać, ze raczej przewiewów żadnych nie będzie.

Przygotowywanie otworów także robiła firma monters. I już tu widzieliśmy że wiedzą co robią szło to mega sprawnie i każdy wiedział co robi, widać, że paca czy kielnia to nie narzędzie które trzymają pierwsze raz w ręku. Całość wyrównana mokrą gąbką.

Przyklejenie taśm po całym obwodzie wewnątrz i zewnątrz, taśmy przyeklejone starannie i dokładnie a jak próbowaliśmy oderwać to czuć, że prędzej rozerwiemy taśmę.

Na dole ciepłe parapety wszędzie na około uszczelnione specjalnym uszczelniaczem, aż do samej folii.

Pod balkonami to samo tylko zamiast ciepłych parapetów specjalne profile ciepłochronne, na zewnątrz na dole folia gumowa. Wszystko przyklejone tak, że klej aż wypływa, od serca :)

Podczas montażu był obecny technik z firmy monters który nam wszystko dokładnie omawiał.

Po montażu posprzątali po sobie, nawet zamietli na budowie.

Montaż trwał 3 dni, ale różnice widać na pierwszy rzut oka.

Po montażu był u nas sąsiad który nie ukrywał rozczarowania swoim montażem.
Awatar użytkownika
Anna Media
 

Re: Chwil Opinie

Postautor: Zenek >   15 paź 2022, 12:34

Metys pisze:Opinie o Firmie Chwil z Warszawy.

Nie polecam
Awatar użytkownika
Zenek
 

Re: Chwil Opinie

Postautor: Gość >   04 gru 2022, 17:04

Potrzebuję znaleźć dekoracje o tematyce australijskiej do mojego domu, więcej na ten temat można przeczytać https://www.australianowazelandia.pl/, czy ta firma może w tym pomóc?
Awatar użytkownika
Gość
 


Wróć do Opinie o firmach montażowych

 


  • Powiązane tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość