Chwil Opinie

Korzystałeś z usług? Chciałbyś podzielic się opinią o montażystach? Napisz tutaj.

Chwil Opinie

Postautor: Metys >   17 lut 2012, 14:08

Opinie o Firmie Chwil z Warszawy.
Awatar użytkownika
Metys
 

Re: Chwil Opinie

Postautor: Wola >   04 mar 2012, 9:04

ok polecam
Awatar użytkownika
Wola
 

Re: Chwil Opinie

Postautor: Luka >   29 mar 2012, 7:14

Wg mojej opinii bardzo dobre okna i szybki, sprawny montaż i czekałem może tydzień na okna. Ogólnie polecam, jestem zadowolony.
Awatar użytkownika
Luka
 

Re: Chwil Opinie

Postautor: Mika >   19 kwie 2012, 9:39

Ja czekałem równe 2 tygodnie na montaż, ekipa szybka to fakt a same okna jak to okna raczej ok
Awatar użytkownika
Mika
 

Re: Chwil Opinie

Postautor: diana >   15 maja 2012, 12:27

polecam, usługa wymiany wykonana fachowo, okna takie jak chciałam, ogólnie bez zastrzeżen, czekałam jakies 3 tyg
Awatar użytkownika
diana
 

Re: Chwil Opinie

Postautor: $ruba >   13 lip 2012, 13:47

Szybki montaż, sprawna ekipa, mogę polecić. Czekałem na okna 2 tyg. Moja ocena 4/5
Awatar użytkownika
$ruba
 

Re: Chwil Opinie

Postautor: Marta B. >   13 cze 2014, 9:46

witam, również się dołączam, jestem zadowolona z całej współpracy z tą firmą, ale chyba najbardziej z doradztwa w biurze, mili sympatyczni ludzie jako jedyni potrafili pomóc w wyborze okien !! do mojego nowego domu
W innych warszawskich firmach poziom = 0

Będę polecać na pewno, pozdrawiam
Awatar użytkownika
Marta B.
 

Re: Chwil Opinie

Postautor: Krasiek >   03 kwie 2017, 12:31

Na okna czekałem około 6 tygodni.
Zamontowane okna są nieszczelne, więc zgłosiłem usterkę gwarancyjną. Od 3 tygodni usiłuję się skontaktować z serwisem lub kimkolwiek z firmy - bez skutku. Na maile nie odpisują, telefony przekierowują do działów, które nie odbierają. Odradzam współpracę.
Nie polecam. Jest wiele innych firm, które lepiej załatwiają sprawy.
Awatar użytkownika
Krasiek
 


Wróć do Opinie o firmach montażowych

 


  • Powiązane tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości