Budvar opinie

Kupiłeś okna PCV od producenta i chciałbyś wyrazić na jego temat opinie? Jesteś zadowolony i chciałbyś podzielić się swoimi spostrzeżeniami? A może chciałbyś ostrzec innych przed nierzetelną firmą? Zapraszamy.

Budvar opinie

Postautor: angelside >   01 lut 2012, 11:25

Producent okien pcv na tanich profilach KBE i Trocal. Firma oferuje także stolarkę drewnianą i aluminiową. Firma jako jedna z pierwszych wprowadziła franczyzę w systemie sprzedaży.
Awatar użytkownika
angelside
Administrator
 
Posty: 91
Rejestracja: 09 sty 2012, 12:23

Re: Budvar opinie

Postautor: Marek >   27 cze 2012, 12:58

Ja mam jak najlepsze zdanie o tej firmie. Profesjonalna obsługa i dobre materiały. W ogóle nie było problemu z tym, że jedno okno chciałem zamówić o niestandardowym wymiarze trapezu. Jednym słowem: Polecam! ;)
Awatar użytkownika
Marek
 

Re: Budvar opinie

Postautor: zaskoczony >   17 maja 2014, 9:10

Piszę, bo pozytywnie zaskoczyła mnie obsługa sprzedawcy okien Budvaru. Bardzo kompetentnie i bez "wodolejstwa" :!: . Przy zamawianiu wymiany okien, usłyszałem o wadach i zaletach różnych okien. Realizacja pod pełnym nadzorem sprzedawcy, nie musiałem martwić się o nic.
Polecam bo zasługuje! Kontakt na stronie:
Awatar użytkownika
zaskoczony
 

Re: Budvar opinie

Postautor: Borowiecki >   31 sie 2014, 1:29

Z doświadczenia powiem, że obsługa w salonie jest zdecydowanie lepsza niż ich produkt. Zięć oraz mój sąsiad mieli ich okna i choć nie mieli może takich przygód jakie czasem ma się z najgorszym syfem na rynku, ale zadowoleni to oni nie byli.

Trzeba jednak być sprawiedliwym - obsługa pierwszorzędna a wystrój lokalu robił wrażenie.
Awatar użytkownika
Borowiecki
 

Re: Budvar opinie

Postautor: myarka >   04 wrz 2014, 12:56

Borowiecki pisze:Z doświadczenia powiem, że obsługa w salonie jest zdecydowanie lepsza niż ich produkt. Zięć oraz mój sąsiad mieli ich okna i choć nie mieli może takich przygód jakie czasem ma się z najgorszym syfem na rynku, ale zadowoleni to oni nie byli.

Trzeba jednak być sprawiedliwym - obsługa pierwszorzędna a wystrój lokalu robił wrażenie.


Z ładnej miski się nie najesz ;)
Awatar użytkownika
myarka
Bywalec
 
Posty: 40
Rejestracja: 26 lis 2012, 10:46

Re: Budvar opinie

Postautor: ulalegowicz >   02 gru 2014, 2:36

Ja zamawiałam okna w Warszawie na Krasińskiego 16. też pochwale obsługę, bo naprawdę sporo dowiedziałam się o termoizolacji okien zanim je kupiłam. Doradzono mi jakie okna są lepsze pd południa domu a jakie od północy. Co do samych okien wad nie znalazłam. Pierwsze mrozy na dworze a ja mam w domu ok 7°C cieplej niż rok temu.
Awatar użytkownika
ulalegowicz
Początkujący Okniarz
 
Posty: 1
Rejestracja: 02 gru 2014, 2:21

Re: Budvar opinie

Postautor: miroslawa44 >   19 lut 2015, 9:09

Polecam , warto kupić okna tej firmy.Wyglądają solidnie - my wybraliśmy model okna T-Modern MD, bo ma niski stopień przenikalności ciepła.
Awatar użytkownika
miroslawa44
 

Re: Budvar opinie

Postautor: GipserStein >   27 mar 2015, 19:43

Ja jako budowlaniec nie raz miałem okazję montować ich okna i jak najbardziej mogę potwierdzić, że są bardzo solidne. Moi klienci również je sobie chwalą. Tak nawiasem mówiąc inne ich produkty również są bardzo dobrej jakości.
Awatar użytkownika
GipserStein
 

Re: Budvar opinie

Postautor: Rem-mix >   25 maja 2015, 19:24

My również mieliśmy okazję montować okna marki Budvar i również możemy potwierdzić ich solidne wykonanie. Wybór okien również bardzo duży i każdy klient umie znaleźć w ich ofercie coś dla siebie.
Awatar użytkownika
Rem-mix
 

Re: Budvar opinie

Postautor: Rem-Mix >   26 maja 2015, 18:59

Rem-mix pisze:My również mieliśmy okazję montować okna marki Budvar i również możemy potwierdzić ich solidne wykonanie. Wybór okien również bardzo duży i każdy klient umie znaleźć w ich ofercie coś dla siebie.


Swietnie brawo teraz ustawi się kolejka po te okna :lol:

Uwielbiam takie wiarygodne teksty jak solidne , my montowaliśmy , każdy znajdzie coś dla siebie itd. itp.

Moim zdaniem takie teksty odstraszają i to skutecznie
Awatar użytkownika
Rem-Mix
 

Re: Budvar opinie

Postautor: Karol S. >   12 cze 2015, 10:55

Rem-Mix pisze:
Rem-mix pisze:My również mieliśmy okazję montować okna marki Budvar i również możemy potwierdzić ich solidne wykonanie. Wybór okien również bardzo duży i każdy klient umie znaleźć w ich ofercie coś dla siebie.


Swietnie brawo teraz ustawi się kolejka po te okna :lol:

Uwielbiam takie wiarygodne teksty jak solidne , my montowaliśmy , każdy znajdzie coś dla siebie itd. itp.

Moim zdaniem takie teksty odstraszają i to skutecznie


Po co podpisujesz się nazwą innej firmy??? Jak masz coś do kogoś, chcesz kogoś krytykować to podpisz swoim imieniem i nazwiskiem. Wiele fim montuje okna tejże firmy i każdy ma prawo wyrazić o nich opinię :) Ja osobiście jestem na etapie szukania okien do domu, który kupuję i remontuję. Rozważam okna marki Budvar, bo jeśli chodzi o ich linię okien energooszczędnych to mają dla nich bardzo atrakcyjne ceny.
Awatar użytkownika
Karol S.
 

Re: Budvar opinie

Postautor: Stobanna >   27 lip 2015, 19:48

Ja zdecydowałam się na okna Budvar - T-Passive MD bo są wyjątkowo trwałe a nasz dom stoi na typowym wichrowym wzgórzu. Po dłuższej rozmowie z doradcą Budvar zdecydowaliśmy się na te okna, profil wypełniony niespotykaną dotąd mieszanką sypkiego Thermo Dur powodują, że okna są niezwykle trwałe, sztywne i ciepłe. No i dzięki pakietowi czteroszybowemu zyskujemy jeszcze lepsze właściwości termoizolacyjne i akustyczne.
Awatar użytkownika
Stobanna
Początkujący Okniarz
 
Posty: 1
Rejestracja: 27 lip 2015, 19:27

Re: Budvar opinie

Postautor: info >   05 sty 2016, 9:36

Ja również zdecydowałem się na okna tej firmy. Kilku moich znajomych wstawiało sobie ich okna . Opinie były również dobre tak więc postanowiłem się zdecydować. Może są tańsze okna ale Budvar stosuje w swoich oknach technologię titanium. Jest to nowa technologia w oknach pcv. Dzięki temu nie widać łączeń oraz prezentują się o wiele lepiej ( praktycznie tak samo jak drewniane przy zachowaniu o wiele niższej ceny).
Okna dobrze trzymają ciepło. Wybrałem technologię pasywną. Wprawdzie takie okna są nieco droższe od tradycyjnych ale o wiele skuteczniej zatrzymują w domu ciepło. Mogę napisać ,ze jest o wiele cieplej niż na przykład rok temu podczas mniejszych mrozów.
Awatar użytkownika
info
 

Re: Budvar opinie

Postautor: Kartia >   07 lut 2016, 23:22

Słuchajcie, w moim domu rodzinnym wymienialiśmy okna chyba trzy lata temu i postawiliśmy właśnie na Budvar. Nie pamiętam niestety modelu, ale wiem, że był to dobry wybór, bo z oknami nic się nie dzieje. Na pewno są solidnie wykonane i bardzo dobrze trzymają ciepło. Bo jeśli chodzi o wygląd, to okna jak okna, ale dla nas ważna była funkcjonalność i fakt, żeby posłużyły na lata.
Awatar użytkownika
Kartia
 

Re: Budvar opinie

Postautor: Mariolka66 >   18 lut 2016, 11:32

Ja również słyszałam mnóstwo dobrych opinii na temat jakości okien marki Budvar. Jak będę zmieniać u siebie to myślę, że się na nich zdecyduję.
Awatar użytkownika
Mariolka66
 

Re: Budvar opinie

Postautor: Mariolka67 >   18 lut 2016, 12:23

Mariolka66 pisze:Ja również słyszałam mnóstwo dobrych opinii na temat jakości okien marki Budvar. Jak będę zmieniać u siebie to myślę, że się na nich zdecyduję.

Ja też słyszałem same pozytywne opinie.
U mnie w Lutututowie pod sklepem " U Jasia " ludziska od rana do wieczora dyskutują o fenomenalnej jakości tej firmy .Wszyscy są zgodni ,że jak nazbierają zasiłków to kupią te okna . A Jędrek wszystkoumiący nam je zamontuję za flaszę bo obiecał .
Awatar użytkownika
Mariolka67
 

Re: Budvar opinie

Postautor: tomasz77 >   13 kwie 2016, 12:33

Mam w mieszkaniu okna firmy Budvar. Wybraliśmy trochę droższy model w technologii pasywnej z profilami slim. Są to cieńsze profile, dzięki którym większa jest powierzchnia szklenia. Więcej światła dociera do mieszkania co było dla mnie ważne bo 3 pokoje wychodzą na północ a dwa na wschód. Okna w zabudowie wielkomorowej. Mieszkanie jest narożne tak wiec jest dość chłodne bo blok jest nieocieplony niemniej w tym roku z nowymi oknami nie odczuwaliśmy aż tak bardzo zimy. Co jak co ale odpowiednie okna zapewniają dobrą izolację. Wszystko jest również dobrze wyciszone.
Dodam,że okna kupowalem w salonie w Warszawie na Czerniakowskiej.
Awatar użytkownika
tomasz77
 

Re: Budvar opinie

Postautor: gosc >   13 kwie 2016, 20:12

tomasz77 pisze:Mam w mieszkaniu okna firmy Budvar. Wybraliśmy trochę droższy model w technologii pasywnej z profilami slim. Są to cieńsze profile, dzięki którym większa jest powierzchnia szklenia. Więcej światła dociera do mieszkania co było dla mnie ważne bo 3 pokoje wychodzą na północ a dwa na wschód. Okna w zabudowie wielkomorowej. Mieszkanie jest narożne tak wiec jest dość chłodne bo blok jest nieocieplony niemniej w tym roku z nowymi oknami nie odczuwaliśmy aż tak bardzo zimy. Co jak co ale odpowiednie okna zapewniają dobrą izolację. Wszystko jest również dobrze wyciszone.
Dodam,że okna kupowalem w salonie w Warszawie na Czerniakowskiej.

Kup jeszcze jedne Masakra takie wpisy
Awatar użytkownika
gosc
 

Re: Budvar opinie

Postautor: Amelia >   14 kwie 2016, 9:57

Wybór okien to ważna rzecz, trzeba się znac na tych wszystkich parametrach. Ja sie na tym nie znam, ale ekipa z Fabryka okien Sożal , doradziła mi i wykonała robotę szybko i sprawnie. :D
Awatar użytkownika
Amelia
 

Re: Budvar opinie

Postautor: Ada >   19 kwie 2016, 13:42

Polecił mi tą firmę kolega, ponieważ byłam w trakcie remontu. Zamówiłam u nich okna do kuchni i jestem mega zadowolona. Wysoka jakość, szybki montaż, super podejście do klienta. Biuro na ul. legnickiej 62 we Wrocławiu :)
Awatar użytkownika
Ada
 

Następna

Wróć do Firmy produkujące okna PCV

 


  • Powiązane tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości

cron