Adams Opinie

Kupiłeś okna PCV od producenta i chciałbyś wyrazić na jego temat opinie? Jesteś zadowolony i chciałbyś podzielić się swoimi spostrzeżeniami? A może chciałbyś ostrzec innych przed nierzetelną firmą? Zapraszamy.

Re: Adams Opinie

Postautor: zaba >   03 lis 2014, 19:41

mam okna ideal 3000 kupione 10 lat temu ,rok po zakupie bł problem z oknami balkonowymi (gwizdało ,świstało) troszeczke się wygieły w łuk
wymienione ,dzisziaj pękła szyba zobaczymy czy gwarancja na 10 lat się sprawdziła
Awatar użytkownika
zaba
 

Re: Adams Opinie

Postautor: Misiek >   07 lis 2014, 8:22

Jeśli pęknie ci szyba w samochodzie to też ci wymienią na gwarancji?
Bez jaj, pęknięcia szyb nie są nigdy uznawane w reklamacjach. I niezależnie czy producentem jest Adams, Oknoplast, Jezierski, Drutex czy Ampol.
Awatar użytkownika
Misiek
 

Re: Adams Opinie

Postautor: Szczepan >   30 lis 2014, 12:55

według mnie oki
Awatar użytkownika
Szczepan
Początkujący Okniarz
 
Posty: 2
Rejestracja: 30 lis 2014, 12:47

Re: Adams Opinie

Postautor: TOMSTA >   24 lut 2015, 16:01

POST USUNIĘTY NA ŻYCZENIE AUTORA.
Awatar użytkownika
TOMSTA
 

Re: Adams Opinie

Postautor: Marek Damiszyński >   26 lis 2016, 21:12

Właśnie jesteśmy po montażu okien AdamS. Okna mają 2 tygodnie, póki co wszystko jest ok :) Widzieliśmy opinie na ich temat, porównywaliśmy z innymi modelami (okna kupiliśmy w Salvie w Zielonej Górze, więc mieliśmy "podgląd na żywo"), padło na Passiv-Line Plus. Przekonały nas ceną i niskim współczynnikiem przenikania ciepła
Awatar użytkownika
Marek Damiszyński
 

Re: Adams Opinie

Postautor: Tomek >   31 gru 2016, 22:11

Kupiłem okna i do samych okien nie mam uwag (być może dlatego, że krótko użytkuję), obsługa natomiast - poniżej wszelkich norm. Na okna czekałem 2 MIESIĄCE. Gdy już (podobno) były wyprodukowane, to do momenty dostawy minęły 4 tygodnie, a jak się pojawili panowie (transport), to najpierw nie potrafili trafić i musiałem za nimi jeździć,(bo ani tłumaczenie jak dojechać, ani nawigacja nie pomagało), a jak już dojechali, to dowiedziałem się, że ciężkie trójszybowe okna 1,8 x 1,8 mam z samochodu bez żadnej windy zdjąć sobie sam. Logistyka f-my Adams - arogant na arogancie i prostactwo. Nikt nie odbiera telefonów, a jak już odbiorą to i tak nic to nie zmienia - nikt się TWOIM problemem się nie przejmuje. Firma bierze zapłatę z góry, a później to tzw. "klientów" ma głęboko w poważaniu i wszelkie uwagi, są wyłącznym problemem klienta, a firma Adams nie ma problemu -oni pieniądze już wzięli, a okna ...... kiedyś dostarczą. Odradzam wszystkim tą firmę.
Awatar użytkownika
Tomek
 

Re: Adams Opinie

Postautor: Adamsowie >   17 sty 2018, 22:25

Obrazek
Awatar użytkownika
Adamsowie
 

Re: Adams Opinie

Postautor: Tomasz Aszyk >   26 sie 2018, 19:32

Powiem tak. Trochę się bałem ale znajomi polecieli od kwietnia tamtego roku mam okna w całym domu ż firmy Adams. Polecam . Nic nie przepuszczaja. Firma montażowa trafiła mi się bardzo wporzadku. Polecam te okna nie wiem jak kiedyś ale teraz jest super
Awatar użytkownika
Tomasz Aszyk
 

Re: Adams Opinie

Postautor: opinie >   27 sie 2018, 19:36

"wporzadku"pisze się "w porządku" :)
Reklama mimo wszystko jest.
Cieniutko idzie sprzedaż ?
Awatar użytkownika
opinie
 

Re: Adams Opinie

Postautor: Robert1977 >   07 lis 2018, 8:15

Polecam obejrzeć te okna a zwłaszcza zgrzewy i inne wykończenie od strony estetycznej na jakiejś świeżej realizacji, a nie na ekspozycji zanim Ktoś zamówi i będzie za późno .Zwłaszcza w kolorze antracyt od zewnątrz a białe od środka .
Awatar użytkownika
Robert1977
 

Poprzednia

Wróć do Firmy produkujące okna PCV

 


  • Powiązane tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości