• Firmy produkujące okna PCV
    Kupiłeś okna PCV od producenta i chciałbyś wyrazić na jego temat opinie? Jesteś zadowolony i chciałbyś podzielić się swoimi spostrzeżeniami? A może chciałbyś ostrzec innych przed nierzetelną firmą? Zapraszamy.
    85 Tematy
    1351 Posty
    Ostatni post KNS opinie
    autor: Krzysztof Wyświetl najnowszy post
    23 lut 2018, 17:04
  • Firmy produkujące okna drewniane
    Na tym forum można podzielić się z innymi opinią na temat firm produkujących okna drewniane oraz oferowanych przez nie okien.
    18 Tematy
    245 Posty
    Ostatni post Stollar opinie
    autor: gosc Wyświetl najnowszy post
    23 lut 2018, 22:41
  • Porównanie producentów
    Na tym forum można porównywać ze sobą wielu producentów okien pcv i drewnianych.
    20 Tematy
    1078 Posty
    Ostatni post Drutex czy Vetrex
    autor: Jarek Wyświetl najnowszy post
    23 lut 2018, 19:07
  • Jakie okna PCV kupić? Jakie okna PCV wybrać?
    Tutaj możemy zadać takie pytania: Jakie okna pcv wybrać? Jakie okna pcv kupić? Ogólne dyskusje na temat wyboru okien pcv do domu lub mieszkania i nie tylko. Doradztwo na temat producentów okien pcv i profili okiennych.
    31 Tematy
    495 Posty
    Ostatni post mocne okna plastikowe
    autor: gosc Wyświetl najnowszy post
    23 lut 2018, 10:53
  • Rolety okienne opinie
    Opinie o firmach produkujących rolety okienne, oraz podzespoły do nich.
    9 Tematy
    122 Posty
    Ostatni post Gdzie zamówię w ...
    autor: tomi85 Wyświetl najnowszy post
    23 lut 2018, 9:49
  • Akcesoria Inne
    Opinie o innych akcesoriach wszelkiej maści, takich jak klamki, uszczelki, akcesoria dodatkowe do okien.
    5 Tematy
    33 Posty
    Ostatni post Folia Okienna
    autor: sten Wyświetl najnowszy post
    05 lut 2018, 9:04
  • Ogłoszenia o pracę
    Praca w branży okiennej. Prosimy o nie wypisywanie wielokrotnie jednego ogłoszenia. Duplikowane ogłoszenia będą kasowane.
    13 Tematy
    14 Posty
    Ostatni post Forma rozliczania się
    autor: kow Wyświetl najnowszy post
    07 mar 2017, 9:02
  • Giełda
    Kupie, sprzedam, zamienię maszyny, sprzęt, narzędzia i inne. Także ogłoszenia firm z branży okiennej dot oferty na okna lub drzwi. Uwaga - tylko konkretne oferty, bez wizytówek firmy.
    34 Tematy
    49 Posty
    Ostatni post samochody z komisu
    autor: salonik Wyświetl najnowszy post
    21 lut 2018, 9:38

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Kto jest online

Użytkownicy online: 8 :: 2 zarejestrowanych, 0 ukrytych i 6 gości (wg danych z ostatnich 5 minut)
Najwięcej użytkowników (237) było online 18 wrz 2015, 20:29

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]
Kolory grup: Administratorzy, Moderatorzy globalni

Statystyki

Liczba postów: 4400 • Liczba tematów: 382 • Liczba użytkowników: 462 • Ostatnio zarejestrowany użytkownik: Krzysztof