• Firmy produkujące okna PCV
    Kupiłeś okna PCV od producenta i chciałbyś wyrazić na jego temat opinie? Jesteś zadowolony i chciałbyś podzielić się swoimi spostrzeżeniami? A może chciałbyś ostrzec innych przed nierzetelną firmą? Zapraszamy.
    87 Tematy
    1378 Posty
    Ostatni post Stolarka aluminiowa ...
    autor: Sławomir84 Wyświetl najnowszy post
    19 kwie 2018, 11:59
  • Firmy produkujące okna drewniane
    Na tym forum można podzielić się z innymi opinią na temat firm produkujących okna drewniane oraz oferowanych przez nie okien.
    18 Tematy
    253 Posty
    Ostatni post Sokółka opinie
    autor: Gosc Wyświetl najnowszy post
    22 mar 2018, 6:13
  • Porównanie producentów
    Na tym forum można porównywać ze sobą wielu producentów okien pcv i drewnianych.
    20 Tematy
    1084 Posty
    Ostatni post DRUTEX czy OKNOPLAST
    autor: koliberek33 Wyświetl najnowszy post
    18 kwie 2018, 12:13
  • Jakie okna PCV kupić? Jakie okna PCV wybrać?
    Tutaj możemy zadać takie pytania: Jakie okna pcv wybrać? Jakie okna pcv kupić? Ogólne dyskusje na temat wyboru okien pcv do domu lub mieszkania i nie tylko. Doradztwo na temat producentów okien pcv i profili okiennych.
    31 Tematy
    512 Posty
    Ostatni post mocne okna plastikowe
    autor: Gość Wyświetl najnowszy post
    20 kwie 2018, 7:59
  • Rolety okienne opinie
    Opinie o firmach produkujących rolety okienne, oraz podzespoły do nich.
    9 Tematy
    130 Posty
    Ostatni post Rolety rzymskie firmy ...
    autor: karolina K. Wyświetl najnowszy post
    09 kwie 2018, 7:48
  • Akcesoria Inne
    Opinie o innych akcesoriach wszelkiej maści, takich jak klamki, uszczelki, akcesoria dodatkowe do okien.
    5 Tematy
    34 Posty
    Ostatni post Folia Okienna
    autor: Egorn Wyświetl najnowszy post
    07 mar 2018, 22:23
  • Ogłoszenia o pracę
    Praca w branży okiennej. Prosimy o nie wypisywanie wielokrotnie jednego ogłoszenia. Duplikowane ogłoszenia będą kasowane.
    14 Tematy
    17 Posty
    Ostatni post depilacja brazylijska
    autor: komur43 Wyświetl najnowszy post
    18 kwie 2018, 6:31
  • Giełda
    Kupie, sprzedam, zamienię maszyny, sprzęt, narzędzia i inne. Także ogłoszenia firm z branży okiennej dot oferty na okna lub drzwi. Uwaga - tylko konkretne oferty, bez wizytówek firmy.
    37 Tematy
    61 Posty
    Ostatni post Projekty domów
    autor: koliberek33 Wyświetl najnowszy post
    18 kwie 2018, 12:12

Zaloguj się  •  Zarejestruj się

Kto jest online

Użytkownicy online: 3 :: 1 zarejestrowany, 0 ukrytych i 2 gości (wg danych z ostatnich 5 minut)
Najwięcej użytkowników (237) było online 18 wrz 2015, 20:29

Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot]
Kolory grup: Administratorzy, Moderatorzy globalni

Statystyki

Liczba postów: 4487 • Liczba tematów: 388 • Liczba użytkowników: 478 • Ostatnio zarejestrowany użytkownik: koliberek33